Kell 18 algavas kohtumises lähevad vastamisi Läti ja Hispaania koondised.

Kell 20.15 on teises poolfinaalis väljakule Venemaa ja Itaalia.

Läti on teinud pea täiusliku turniiri. Alagrupist läbiti kaotuseta, seejuures alistati esikohamängus just Hispaania 75:67.

Ka vahegrupist läksid lõunanaabrid esimesena edasi. Seljad tehti prügiseks Sloveenial ja Itaalial. Turniiri ainus kaotus tuli Itaalia vastu.

Veerandfinaalis oldi tulises lahingus üle Montenegrost 78:73.

Hispaania võttis vahegruppi kaasa kaotuse Lätilt ning pidi tunnistama veel Itaalia ja Sloveenia paremust, kuid suur võit Prantsusmaa üle kindlustas edasipääsu. Veerandfinaalis purustati Kreeka kindlalt 82:60.

Venemaa teekond poolfinaali käis sarnaselt Hispaaniale üle kivide ja kändude. Alagrupis kaotati kindlalt Hispaaniale ja Lätile, vahegrupis võideti Prantsusmaad ja Sloveeniat, kuid kaotati Itaaliale 88:70.

Eestiga samas alagrupis alustanud Itaalia tagaski edasipääsu tänu meie noormeeste alistamisele. Alagrupi ainus kaotus pärines Sloveenialt. Vahegrupis võideti aga Hispaaniat ja Venemaad, kaotus tuli juurde Lätilt. Veerandfinaalis oldi lisaajale läinud kohtumises üle 75:72 Leedust.

Mängumehed, kel silma peal hoida:
Läti: Kaspars Vecvagars - Leedus Lietkabelises pallinud ning varem ka Baltai ridadesse kuulunud 193-sentimeetrine mängujuht on teinud väga uhke turniiri. Punkte on kogunenud keskmiselt 19 (turniiri teine tulemus). Võidumänus Hispaania vastu viskas mees 22 silma, Montenegro ja Venemaa vastu 25. Teised: Janis Berzins (14,3 punkti, 5,9 lp), Ingus Jakovics (14,8 p)
Hispaania: Daniel Diez. 203-sentimeetrine Madridi Reali juurtega ääremängija on turniiri parim korvikütt (19,3). Kaheksast kohtumisest vaid kolmes on ta alla 20 punkti visanud. Lisaks on ta esikümnes ka keskmiste lauapallide kategoorias (8,1).
Venemaa: Ühtlase Venemaa meeskonna parim on olnud Nižni Novgorodi mängujuht Denis Zakharo, kel kirjas keskmiselt 12,4 punkti, 3,8 lauapalli ja 3,5 söötu. Kolmel korral on mees ka 20 punkti täis saanud.
Itaalia: Itaalial on sarnaselt Venemaaga ühtlane sats. Vast parim mängumees on Matteo Imbro, kes keskmiselt 10,6 punkti ja 3,4 söötu panustanud. Tublit skoori on teinud USA-s õppiv Amedeo Della Vall, kes korra ka 27 punkti visanud. Tema keskmised on 12,4 punkti ja 3,4 lauapalli.