Eelmise Itaalia liiga hooaja parima väravaküti Cavaniga sõlmis Prantsusmaa meisterklubi viie-aastase lepingu.

PSG on viimase kahe aasta jooksul uutele mängijatele kulutanud rohkem kui 200 miljonit eurot, kirjutab Eurosport. Cavani ost oli ühtlasi Prantsusmaa jalgpalli ajaloo kalleim üleminek. Senine rekord kuulus Monacole, kes sel suvel ostis endale Madridi Atleticost 60 miljoni euroga Falcao.

Cavani veetis Napolis kolm hooaega ning lõi seal 138 mänguga 104 väravat, 2010. aastal toodi ta Napolisse Palermo meeskonnast. Uruguay koondises on Cavanil kirjas 54 mängu ja 17 väravat. Eelmisel aastal osales ta ka Londoni olümpiamängudel.

Koos Zlatan Ibrahimoviciga võib Cavani moodustada ühe Euroopa võimsama ründeduo. Suuresti Rootsi koondise ründaja Ibrahimovici abiga võitis PSG sel aastal esimest korda Prantsusmaa tiitli pärast 1994. aastat, Zlatan kõmmutas 30 väravat, olles sellega esimene 30 väravani jõudnud Ligue 1 mängija 20 aasta jooksul.

"Ibra on maailmaklass. On väga meeldiv mängida tema kõrval ning üritada tiitleid võita. Ma tean tiimis juba mitmeid mängijaid: Lavezzit, Pastoret Palermost, Diego Luganot Uruguayst," lisas Cavani. "Olen Ligue 1 liigaga tuttav, mulle meeldib see ja ma ootan huviga, et siin juba mängida saaks. Minu sõnum fännidele ja sellele linnale on, et ma üritan võita ja täita kõik meie eesmärgid. Ma tahaks õppida Prantsuse keelt, see aitaks mind ka siinses jalgpallis."

PSG president on Nasser Al-Khelaifi - Katari ärimees ja endine tennisemängija, kes oma karjääri parimatel päevadel on asunud ATP edetabelis 995. kohal (2002. aasta novembris).