"Väga väsitav turniir oli, aga oleme ülipositiivsed. Siia tulles keegi ei oodanud meilt midagi, ega ise ka oodanud. Õnneks läks alagrupiga hästi. Tänu esimesele võidule Saksamaa üle püsisime lõpuni sõiduvees. Eks me läksime ka Serbia ja Leedu vastu võitlema, kuid teada oli, et vastased on ülitugevad. Euroopas TOP 5 seas korvpalliriigid. Üritasime parimat, tuli välja, nagu tuli. Õnneks täna suutsime vea parandada," rääkis Raadik pärast võidukat 7.-8. koha mängu Brasiiliaga.

"Kindlasti võib enda numbritega turniiril rahule jääda, aga kõik sõltub ka tiimist. Kui mehed aitavad, siis on võimalus särada." Kas keegi on siin sinu vastu otseselt huvi ka tundnud, et mis mees oled ja kus mängid? "Kontakte otseselt pole tekkinud, aga pärast esimest mängu juba saadeti e-kirju, et nüüd on Saksamaa klubidele materjal olemas," muigas Raadik, kes viskas Saksamaa vastu mäletatavasti 36 punkti.

"Koju minnes pean kuulama, mis Kalev/Cramo inimesed räägivad. Mul leping nendega on, aga pikendamata. Eesti koondise juurde mind hetkel enam ei lisata. Ega mul kutse vastu midagi poleks, isegi kui põhisatsi ei pääseks, saaks parimatega koos trenni teha." Võib olla tasuks koondise peatreeneril Tiit Sokul siit kinni haarata ja siiski Raadik meeskonna juurde lisada.

Eesti korvpallikoondis lahkub universiaadilt 18. juuli varahommikul.