Briti meedia allikate sõnul on Jamaica kettaheite rekordinaine Randall, kes võistles eelmise aasta Londoni OMil, kuid lõppvõistlusele ei pääsenud, jäänud vahele keelatud aine hüdroklorotiasiidiga. Aine takistab kehal soola kogumist, ravides vedelikupeetust (turset) nendel, kellel on steroidide tarvitamisest põhjustatud turse.

Nagu Powell ja Simpson, eitas temagi, et pole teadlikult võtnud sportliku suutlikust tõstvaid aineid. "Ma ei ole teadlikult võtnud ühtegi keelatud ainet. Olen olnud valvas seoses sellega, mida tarbin, nii et ma olen väga šokeeritud ja üllatunud sellest juhtumist," ütles 25-aastane Randall oma avalduses.

Rahvusvahelise Dopinguagentuuri palvel otsiti täna Powelli hotellituba läbi ning reidi tagajärel leiti toast umbes 50 karpi ravimeid, mis viidi uuringuteks politseilaborisse.

«Ma ei ole petis ja pole seda ka iial olnud,» postitas Powell Twitterisse. Endine 100 meetri jooksu maailmarekordiomanik tahab algatada uurimise selle kohta, kuidas keelatud aine tema organismi jõudis.