Olajuwon osales ka kohtumisel, mis aitas veenda Howardit tulemaks Houstonisse. Nüüd on Rockets jõudnud lõpuks veendumusele, et Olajuwon peaks jääma Houstoniga seotud ka edaspidi. Olajuwoni täpseid ülesandeid veel arutatakse, kuid arvatavasti hakkab ta töötama Rocketsi suurte meestega, keda jagub päris korralikult: Dwight Howard, Omer Asik (kelle jätkamine klubis pole veel kindel), Chandler Parsons, Donatas Motiejunas ja Greg Smith saavad paljugi õppida endiselt domineerivalt keskmängijalt, eriti Howard.

Houstoni mänedžer Daryl Morey sõnas, et Olajuwoni proovitakse võimalikult palju kaasata meeskonna töösse. Olajuwon on töötanud juba varasemalt kaks suve koos Howardiga ja Howard tahab jätkata treeninguid eeskujuga igal moel.

Olajuwon ise väitis, et Howard on arenenud nende kahe aastaga väga palju ning eeldatavasti saab Howard just Houstonis näidata enda tõelist potentsiaali.“Eelneval kahel aastal ei ole antud Howardile eriti vabadust, et ta saaks tõesti näidata enda mängu. Houstonis on tal olemas tiim, kes laseb tal seda teha. Nad tahavad lasta tal särada.“, sõnas Olajuwon.