World Peace, eelnevalt Ron Artest, mängis eelmisel hooajal Lakersis olulist rolli, olles üks väheseid mehi, kes rabas kaitses tööd teha ja püsides tervena vigastustest räsitud Lakersis. Kuid kui Howard lahkus Houstonisse, öeldi Lakersi juhtkonna poolt World Peace'ile, et tema teeneid enam ei vajata. Tõsi, oma roll oli ka palgalimiidireeglil, millega Lakers on jäänud hätta Bryanti ja Gasoli lepingute tõttu.

Kui World Peace lahkus meeskonnast, lausus ta pressile, et tahab end proovile panna kas Hiinas (ehkki arvatavasti läheks Peace sinna pigem hiiglasliku palga järele) või jalgpallis. Veteranidest moodustuv NY Knicks võttis aga korvpalluriga ruttu ühendust, et napsata kaitsespetsialist ruttu endale, sest Knicki kaitseprobleemid on juba ammu tuntud liigas: peale tsentri Tyson Chandleri ja tagamängija Iman Shumperti ei ole meeskonnas arvestatavaid kaitsjaid.

World Peace'ile pakutakse kuulduste kohasel üheks aastaks veterani miinimumlepingut suuruses 1,4 miljonit dollarit. World Peace saaks arvatavasti võimaluse ka pikendada lepingut, kui ta ise peaks soovima seda. Ehkki rahalises perspektiivis oleks Hiinas mängimine kasulikum, meeldib Peace'ile ka Knicksi pakutav leping, sest ta kasvas ise üles New Yorgis.

Lisaks tahavat World Peace'i endale ka Lakersi lähirivaal Clippers.