"Kui nii palju punkte viskad, siis tuleb rahule jääda, aga ei olnud midagi erilist. Lihtsalt Gruusia ei olnud nii kõva kaitsega kui eelnevad vastased. Oli veidi rohkem vabadust, kui eelnevates mängudes," rääkis Paasoja. Väljakult tabas ta 16 viskest kaheksa, kusjuures kümnest kolmesest sopsasid kuus.

Pallurit kiitis ka koondise peatreener Andres Sõber. "Ütlesin talle ka täna enne sööki, et ma loodan su peale," lisas ta.

Eesti haaras ohjad kohe mängu algusest ja senisel turniiril ülisuurelt nii Leedule kui ka Serbiale kaotanud Gruusial võimalusi ei tekkinudki. Avaveerandi võitis Eesti 20 : 16, poolajaks juhiti juba 42 : 28 ning kolmanda perioodi järel 59 : 35.

Paasoja kõrval kogusid kahekohalise punktisumma ka Rait-Riivo Laane ja Oliver Metsalu kes viskasid mõlemad tosin punkti. Metsalu lisas ka 14 lauapalli, Laane kaheksa resultatiivset söötu.

Teises meie vahegrupi kohtumises valmistas üllatuse Bulgaaria, kes alistas Rootsi 61 : 57. Homme mängib Eesti Rootsiga, kolmapäeval Bulgaariaga.

Vahegrupi kaks paremat jätkavad mängimist kohtadele 13.-16., kaks viimast positsioonidele 17.-20. Kolmele viimasele kohale jäänud meeskonnad langevad A-divisjonist astme võrra madalamale.