"Alagrupiturniirile annan hindeks tugeva koolipoisi kolme plussi. Eriti südikas oli meie kaitsemäng. Ega ma lõpuni rahul muidugi ei ole, oleks võinud edasi saada, aga turniir on tugev ja poisid on seni tublid olnud," rääkis Sõber ETV2 otse-eetris kohe pärast mängu.

Tänast 78:90 kaotust Itaaliale ja eelmisi mänge (võit Tšehhi üle, kaotused Sloveenialt ja Prantsusmaalt) kommenteeris Sõber järgmiselt: "Oleksime nendega võinud võrdselt mängida, kui oma asjad korras oleks hoidnud. Itaallased olid närvilised. Oleks me õigel ajal pallid ära visanud, oleks mäng lõpuni tasavägine olnud ja miks mitte ka meie võiduga lõppenud. Eks see kaitsevärk meil on, nagu ta on - paha ei ole. Aga rünnakul... Neljast mängust ühe viskasime ära. Selge see, et korvi alla meil asja pole, me ei ole nii võimsad. Aga kui me eemalt ära ei pane tähtsatel momentidel, on meil raske."

"Kõik lootsime ja ootasime kangesti, et Itaaliale võiks ära panna, aga ei pandud neid palle ära. Otsisin koosseisu ka - osad mehed hoidsid kenasti, aga need, kelle peale lootsin, ei teinud nii head mängu," lisas Sõber, kuid ei tahtnud nimeliselt kedagi kiita ega laita.

"Tegelikult olen kõigiga rahul. Kõik oleme siia vabatahtlikult tulnud ja teeme asja südamega. Meie alagrupp oli kõige tugevam. Pidasime siiski maha kõva lahingu. Homme puhkame ja paneme siis uue hooga edasi!"

Eesti kohtub järgmises mängus esmaspäeval kell 13.30 Gruusiaga.