Täna sul nii hea päev polnud kui varasemates kohtumistes. Sind töödeldi isuga?

Eks juba enne mängu oli aimata, et mind hakatakse mitme mehega katma. Nii kui palli sain, siis kohe tõmmati kokku ja lihtne polnud. Korvi all nügiti korralikult ja kohtunikud lubasid üsna jõulist tegutsemist.

Teisel veerandajal oli meeskonnal korralik mõõn ja jäite kümne punktiga miinusesse. Kas tekkis kõhkluseuss ka sisse?

Otsest kõhklust ei tekkinud. Teada oli, et nad mängivad stiilis, kas käsi kullas või tagumik mullas. Kui nad panevad oma kolmesed sisse, siis võivad kõigile vastu hakata, kui sisse ei saa, siis võib kõik laguneda. Alguses panidki nad oma visked järjest ära ja meil kadus rütm. Ega närv oli ka meestel sees ja pinged peal, sest teadsime, mida mängu võitmine tähendab. Treener sütitas eluvaimu sisse, öeldes, et kui kaotame, siis Eesti on meis pettunud.

Järgmine vastane on eeldatavalt Serbia ja ühtegi nõrka vastast kaheksa hulgas kindlasti pole. Kas midagi annab veel ära võtta?

Tuleb, mis tuleb. Nüüd saab ennast päris suurte korvpallimaadega võrrelda. Üritame parima anda ja oleme positiivsed, et sellise võimaluse saime.

Sa olid tänase mängu eel turniiri skooritabeli liider. Kas selle tiitli püüdmine ka oluline?

Peamine on muidugi, et meeskond võidaks. Eks ma üritan satsi aidata nii nagu oskan. Praegu on vorm hea ja skoorimine istub. Aga kindlasti ei ole punktiviskaja tiitel kinnisidee, kui võimalus, jagan  söötu hea meelega.