"Kaks meie türklast lahkusid - ühe müüsime Türgi esiliigasse, teine läks Saksamaale. Üks meie mängija läks isiklikel põhjustel Tartusse. Kuna nüüd ka kihlveopettuste tõttu kaks mängijat eemaldati, siis on meil pink jäänud õhukeseks. Aga koostöös jalgpalliliiduga oleme leidnud lahenduse, saame Eestist mängijaid juurde. Flora tuleb meile kindlasti appi ning läbi liidu oleme ka Levadiaga suhelnud, tundub, et ka sealt saame mõned mängijad appi kuni hooaja lõpuni," rääkis Kalevi president Raimo Nõu videointervjuus Delfile ja Eesti Päevalehele.

Nõu on jalgpalliliidult saadud tõendite põhjal veendunud, et kaitsja Sander Karu ja U-21 koondislane Elvis Liivamägi olid kihlveoskandaalis põhisüüdlased. Karu on tänaseks Eestist lahkunud. Täna päeval andis ta ka meile interneti teel intervjuu, kus vannub nagu Liivamägigi, et ei tea petuskeemist midagi ja pole milleski süüdi. Klubi president soovitab mängijatel jalgpalliliidule kõik ausalt üles tunnistada, lootuses, et niimoodi pääsevad nad eluaegsest võistluskeelust, mis neid praegu ähvardab.

Jahmatava tõsiasjana selgus intervjuust, et laupäevasesse kokkuleppemängu püüti kaasata tervet tiimi, Karu ja Liivamägi olla meeskonnakaaslastele pakkunud mängu nulliga ära andmise eest raha. Kuula ja vaata videost, kuidas petuskeem välja nägema pidi ning mis Liivamäest ja Karust edasi saab.