A-alagrupis on Eesti kahe võidu ja ühe kaotusega Venemaa järel teisel kohal. Veerandfinaali pääs sõltub nüüd viimase vooru kohtumisest Lõuna-Koreaga.

"Selline seis on ootamatu muidugi, sest komplekteeritusega läks meil nii, nagu läks. Ütleme, et 5-6 meest võinuks juures olla. Oleme tegelikult pooliku koosseisuga siin. Ausalt öeldes endal suuri ootusi turniiri eel küll polnud," kõneles Raadik pärast võidukat mängu ukrainlastega.

"Oodata võis rasket mängu, sest Ukrainal oli selg vastu seina. Kaotuse korral kadunuks neil veerandfinaali pääsemise variant. Nad tulid väga agressiivselt lauda ja olime selles plaanis päris hädas. Nad said väga palju ründelauda. Õnneks suutsime pallikaotusi suht miinimumi peal hoida ning enda rünnak laabus ka piisavalt hästi," iseloomustas Raadik tänase kohtumise võtmemomente.

Mullu Kalev/Cramo pingiotsal istunud pärnakas on vedanud meeskonda hästi. Tegutseb julgelt ja enesekindlalt, hoopis teistsugune vaatepilt kui klubihooaja mängudes. Kuidas ühtäkki selline muutus? "Klubihooajal ei saanud jah väga palju platsile, aga ega ma seal niisama lolli mänginud. Tegin endast tugevamatega kõvasti trenni ja vigastusi pole ka olnud. Siin meeskond mängib vähe lahtisemalt ning treener lubab eksida. Päris lust on väljakul viibida," andis Raadik toimuvale kiitva hinnangu.

Kuidas sügisel edasi, kas Kalev/Cramo või mõni muu klubi? "Tean, et Kalev/Cramo tahab mind rendile anda ja Heino Lill märgib iga päev, et ta teab mu saatust. Teen selle turniiri kõigepealt ära ja eks siis vaatame, mis ja kuidas. Ise ei välistaks ka mõnda välismaa varianti," rääkis Raadik.

Homme on Eesti korvpallikoondisel puhkepäev.