34-aastane Prantsusmaa ründaja kirjutas alla viiemiljonilisele ja kahe-aastasele lepingule, mis toob talle nädalas sisse 50 000 naela (58 345 eurot).

Endise Chelsea tähe lepingus on punkt, mis lubab lepingut selle tähtaja lõppedes pikendada veel aasta võrra.

Hiinas Shanghai Shenhuas teenis Anelka alates 2011. aasta detsembrist 20 miljonit naela, kuid Inglise klubis temast suurema sissetulekuga meest hetkel pole. Ründaja Peter Odemwingie ja rootslasest kaitsja Jonas Olsson saavad mõlemad 40 000 naela nädalas.

"Nicolas on meile hea täiendus. Mida rohkem kvaliteetseid ründajaid sa saad meeskonda tuua, seda parem. Ning Nicolas' kvaliteedis ei kahtle ilmselt keegi. Töötasime koos Chelsea's. Tal on suurepärane tööeetika ning kui sinna lisada tema ilmselge talent, siis ta võib, ma arvan, olla meie parim tehing," rääkis Albioni peatreener Steve Clark ajalehe The Sun vahendusel.

2010. aastal Prantsusmaa koondises viimased mängud pidanud Anelka on kuulunud sellistesse tippklubidesse nagu PSG, Arsenal, Madridi Real, Liverpool, Manchester City ja Chelsea. Juventuse särgis jõudis ta tänavu pidada vaid kolm kohtumist - üks oli debüütmäng Meistrite liigas Glasgow Celticu vastu ning kaks Itaalia liiga matši.