Gerransist kaks aastat noorem Tarmo Raudsepp meenutab austraallast karmi ütlemise ja ambitsioonika mehena, kuid lisab kohe: "Sõita ta jõudis, aga siis poleks küll arvanud, et Gerrans sedavõrd kõrgele küündib. Tal ei olnud niivõrd võimsat mootorit, nagu minu meelest on Taaramäel või Kangertil, kellega ma ka koos võidu sõitsin. Nende meestega oli mul mootori vahe tuntav, Gerransiga mitte. Kurat, ega ta minust nii palju ka kõvem polnud," viskab Raudsepp nalja.

Kui Tarmo Raudsepp esindas Nantes´i klubi värve koguni seitsmel hooajal (2001-2007), siis austraallane põikas klubist läbi vaid üheks aastaks. Ühines 2004. aasta märtsis, võitis Prantsusmaal 8 eliitamatööride võidusõitu, pani kinni amatööride reitingu ja kirjutas sügisel alla lepingu profiklubiga Ag2r Prevoyance. "Sisuliselt kohe märtsist alates sõitsime koos samadel võidusõitudel, umbes 40-50 starti tuli ära. Ta julges asju enda peale võtta ja paistis silma kõva võitlejahingega. Kunagi ei löönud lihtsalt käega. Kui miskit viltu läks, siis tegi kõva häält ja luges meestele ägedalt sõnu peale," iseloomustas Raudsepp kunagist meeskonnakaaslast, kes tänavusel Tour de France´il säras poodiumil korduvalt laia naeratusega.

Täna tegi Gerrans finišis tööd oma meeskonnakaaslaste heaks ning loovutas liidrisärgi Daryl Impey´le. 28aastasest Impey´st sai esimene aafriklasest Tour de France´i liider.