"Kindel ja kiire võit jälle. Olen rahul," rääkis Kontaveit kohe pärast mängu Delfile ja Eesti Päevalehele. Kuigi 17-aastane eestlane võinuks väljakul olla vana rahu ise, sest prantslanna Fiona Ferro oli temast selgelt nõrgem, siis teise seti lõpupoole väljendas Anett ka tihti frustratsiooni ja kiljatas, kui Ferro servil paari punkti kätte ei saanud. "Lõpupoole olin natuke kannatamatu, tahtsin liiga kiiresti võita."

Kontaveit lõi täna 2 serviässa, kuid tegi ka 7 topeltviga. Ferrol oli ässasid 2, topeltvigu 6. "Servil tuli natuke palju topeltvigu (ühes geimis suisa kaks järjest), aga peale seda tegin jälle hea servigeimi - neli tõrjumatut servi, kaks ässa. Ei saa nuriseda," rääkis Kontaveit.

Kontaveidi järgmine vastane võib kolmandas ringis olla juunioride maailma esinumber Belinda Bencic, kes mängib 16. väljaku teise matšina belglanna Greetje Minneniga. Anett arvab, et teab, kuidas tema vastu mängida.

"Ta võtab väga varakult palle vastu ja üritab ise tempot teha ning vastase kiiruse pealt tagasi mängida. Püsib küllaltki väljaku sees, ei lase ennast taha suruda, ise üritab kogu aeg rünnata. Arvan, et oskan ta vastu mängida, ei ole veel sellele tegelikult mõelnud, võtan üks mäng korraga," analüüsis Kontaveit.

Anetil on täna ka veel paarismäng koos lätlanna Jelena Ostapenkoga. See mäng toimub 16. väljaku neljanda matšina. Kontaveidil ja pühapäeval Londonisse jõudnud emal Ülle Milkil on pääse ka kohe algavale Kaia Kanepi ja Sabine Lisicki veerandfinaalile esimesel väljakul.

"Ma usun, et Kaial on Lisicki vastu paremad võimalused kui oleks olnud Serena vastu. Lisicki võib mängida väga hästi, aga vahel on tal ka halvemaid päevi. Kaial on võimalused olemas kindlasti. Tihti on niimoodi, et kui nad saavad eelmine päev suure võidu, siis võivad järgmise kaotada. Aga ega Kaial ka väiksed võidud pole olnud. Ma loodan, et Kaia võidab."

Kontaveit lisas, et ilm on päris jahe, kuid mängu ajal see muret ei valmista, pigem külmetab tuul puhkepauside ajal.