Talvar Racingu sõitjaist saavutas ainsana Ropažis etapivõidu Aavo Talvar. Klassis Rotax Max edestas ta kõiki vastaseid nii eelfinaalis kui ka finaalis. Aavo juhib kindlalt ka EMV tabelit, edestades lähimat konkurenti 31 punktiga.

Mario Haugas jätkab EMV liidrina kiireimas klassis Rotax DD2, ehkki Ropažis oli ta finaalsõidus alles kuues. Kuuenda koha sai ka Jaakko Kuusk klassis Rotax Masters, olles ühtlasi eestlastest parim. EMV punktiarvestuses pääses lätlane Anrijs Lembergs siiski napilt ette. Priit Sei lõpetas Ropaži finaali üheksandana, kuid EMV arvestuses püsib endiselt kolmandana. Martin Tiik sai finaalis 11. koha.

Kõige osavõturohkemas klassis Rotax Junior oli Talvar Racing seekord esindatud ainult ühe sõitjaga. Ron Donald sai eelfinaalis kuuenda koha, kuid oli finaalis sunnitud kokkupõrke tõttu katkestama.

Klassi Micro 60 senine liider Ira Sidorkova Ropažis ei startinud ja langes punktitabelis kolmandaks. Marlon Tiik finišeeris mõlemas sõidus üheksandana.

Eesti meistrivõistlused jätkuvad neljanda etapiga juba sel laupäeval, võistluskohaks on seekord Põltsamaa. Eelfinaalid algavad seal kell 11.30 ja finaalid kell 14.15.