Oma võimsa servi poolest tuntud Lisicki, kes eile üllatas tennisemaailma esireket Serena Williamsi alistamisega, on just Wimbledoni muruväljakul teinud oma karjääri parimad esitused, jõudes 2011. aastal poolfinaali (kus kaotas Maria Šarapovale) ning 2009. ja 2012. aastal veerandfinaali. Just Wimbledonis on ta oma servidega teeninud hüüdnime "Boom Boom".

"On tore teada, et oled võimeline nii kõvasti servima. Aga ei tasu arvata, et kogu tennisemängu saladus on palli võimalikult kõvasti löömine. Oluline on, kuhu lüüa ja kuidas. Pole mõtet lüüa täisjõuga servi otse vastase reketile, sest siis tuleb see sama kõvasti tagasi," on Lisicki rääkinud.

Kanepi ja Lisicki kohtuvad Wimbledoni veerandfinaalis täna kell 15. Eesti esitennisisti jaoks on see viies kord mängida suure slämmi turniiri ja teine kord Wimbledoni veerandfinaalis - seni pole poolfinaalipääs veel sel tasemel õnnestunud.

2010. aasta Wimbledoni veerandfinaalist pärineb tema karjääri üks valusamaid kaotusi, kui ta jäi alla Petra Kvitovale, omades seejuures mängus viit matšpalli.

Lisicki asub hetkel maailma edetabelis 24., Kanepi 46. kohal.

Vaata Lisicki servirekordit: