Nii mitmelgi eestlasel jääb tööpäev pooleli, kui Kanepile pöialt tuleb hoida. Ühel kommenteerijal oli isegi õnne samal ajal Inglismaal viibida ning matši mugavalt televiisorist nautida, enamus kaasaelajaid pidid leppima internetis pakutavate võimalustega. Üks lugeja kirjeldas, kuidas ta ise ka mängu ajal kätega vehib, nagu oleks ta ise tenniseväljakul.

Suured tänud kõigile vastamast! Täna ja edaspidigi ootame pilte sellest, kuidas teil kodus või tööl Kanepile kaasa elatakse, saada foto aadressile sport@delfi.ee või gunnar.leheste@delfi.ee. Kaia vajab teie toetust täna veerandfinaalis Sabine Lisicki vastu veelgi rohkem!

Kokkuvõte kommentaaridest:

Nossa: "Lahkusin töölt varem ja panin arvuti kaudu otseülekandega spordikanali televiisorisse mängima. Briti kommentaatorid on supertasemel."

Madis: "Vaatasin televiisori ees, ühe silmaga Kanepi mängu interneti streamist, poole silmaga Serena mängu skooritablood ning poole silmaga ETV-st Tour de France'i. Väga sisukas spordipäev ja mis peamine - põnev! Homme jälle, hea on olla ilma suvise tööta õpilane :)

Inglismaalt: "Töötasin inglaste heaks sel ajal. Sain ka nendega koos TV-st mängu vaadata. Mul nii uhke tunne, et eestlane oli inglasest üle. Suured tänud, Kaia!!!!"

Eesti mees: "Hoian kaht pöialt siin, teiselpool riigipiiri. Ikka uhke tunne on küll. Kujutan ette, et minu vanematel ning vanavanematel ka internetita vöis olla sarnane tunne Lurichi, Palusalu, Stepulovi, Kotkase, Kerese ja teistega seoses. Palju edu Kaiale!"

Lugeja T: "14 eestlast elas Kaiale kaasa Sardiiniast, Cagliari linna lähistelt. Põnev mäng ja võimas lõpp Kaia poolt! Jääme ootama sellist mängu ka veerandfinaalis ning kuni finaalini välja!!!"

Läänemaa on Sinuga, Kaia: "Tohutult elan kaasa! Otsin alati lingi, kui võimalust on. Tänane päev on nüüd korda läinud ja oodates mängu Williamsiga, soovin Kaiale PARIMAT!"

Marxik: "Ikka vaatan, kui võimalust ja elan kaasa. Mõnikord vehin ka kätega, nagu reket oleks endal peos. Iga Kaia mängitud mäng on hästi mängitud ja pole suurem asi, kui päevad pole vennad."

nii on: "olen tööl ja vaatan netist :) 2 head asja ühes: palk jookseb ja mänguelamus :)"

Irja: "Vaatame töö juures nii palju kui vähegi võimalik ülekannet internetist. Ja loomulikult hoiame pöialt. Küll tahaks, et Kaia võidaks. Oi, kuidas me alati närveerime, kui Kaia mängib. See oleks SUPER, kui Robsoni auti lööb ja veerandfinaali saaks. Serenal ei lähe ka momendil hästi, viimati ei peagi Kaia Serenaga kokku minema veeranfinaalis. Edu Kaiale!"

Nimetu: "no ma tahaks ikka, et kaia võidaks serena siis ehk lootust ka eesti parima naissportlase tiitle lõpuks saada, mille ta juba ammu on ära teeninud, aga kuna pole lühiradade EMil ujunud medalile, siis on sellest seni ilma jäänud :)"

Priit: "OOtan ka soomes, kodus olles, seda mängu pingsalt. Tuleb kiirelt veel poes käia snäkke ostmas. Pöidlad pihku ja küll see võit tuleb ära:D"

Ootaja: "Ootan kannatamatult. Olen puhkusel ja võtsin omale päris vaba aja alates 15-st."

Nimetu: "Praegu üritan midagi asjalikku teha, aga pigem vaatan kella ja ootan. Midagi asjalikku tehtud ei saa."