Sarah, valgesse riietatud lõbus naisterahvas: "Laural on päris head šansid, ma arvan. Ta on väga tugev. Laupäevases mängus oli lihtsalt väheke närvis, ta on ju ikkagi alles 19, kogu see pinge... Ma ei tea, kui vana ta vastane on. Aa, et 28? Ta vist oli hiljuti vigastatud? Ei tea temast väga palju. Lehtedes küll pühapäeval kirjutati, aga ma ei jõudnud lugeda. Mu sõber käis Laura matši vaatamas laupäeval, ise olen telekast vaadanud. Meil on väga vedanud, et meil täna esimese väljaku piletid on."

Rosie, samuti väga meeldiv proua: "Ma loodan, et Laural on väga hea võimalus. Ma ei tea tema vastasest väga palju. Laural oli eelmise mängu algus pisut rabe, me olime kõik väga närvis. Aga tal läheb muidu hästi. Käisime teda ka Eastbourne'is vaatamas. Arvan, et tal läheb täna väga hästi, ma olen selles üsna kindel. Oleme ise küll peaväljakul, aga kui oleks saanud Court One pileti, oleksime loomulikult Laurat vaatama läinud, meil ei õnnestunud kahjuks sinna piletit saada."

Vanem halli peaga meesterahvas, kes oma nime öelda ei tahtnud: "Ma ei tea, mis Kanepi edetabelikoht on. 46 Laura Robsoni vastu? No siis on Laural väga head šansid. Aga Wimbledonis võib kõike juhtuda, kunagi ei tea. Olen Robsoni mänge telekast näinud. Lülitasin laupäeval pärast kolmandat geimi teleka välja, arvasin, et ta ei võida, aga ühtäkki hakkas ta paremini mängima ja jõudis siia ringi. Kõik oleneb täna mängu algusest. Kui Kanepi on alguses parem, siis pole Laural võimalustki, aga kui Laura saab alguses hästi minema, võib tulla huvitav mäng."

Matš Wimbledoni suuruselt teisel väljakul algab täna Eesti aja järgi kell 15. Jälgi mängu käiku meie liveblogist!