"One Direction?" küsis Kanepi vastu.

"See bänd..." täpsustati saalist.

"Ei, ma ei tea," ütles Kanepi. Intervjuud transkribeerinud mees tõstis pea klaviatuurilt ja ütles: "Sul on vedanud."

Kanepi homne vastane Laura Robson on väikest viisi One Directioni fänn. Ajaleht The Telegraph kirjutab, et Robsoniga võttis sel nädalal Twitteri kaudu ühendust bändi laulja Harry Styles ning tõi sellega Robsoni kontole kaasa 20 000 uut "jälgijat".

"Ma sain kirja, et "ta on sind jälginud ja saatnud sõnumi". Ma vaatasin selle vastuseid ja seal olid tuhanded inimesed küsinud, et kes see veel on. See oli nii naljakas," rääkis 19-aastane Briti naiste esireket (WTA 37.) ajalehele.

Harry Styles oli Robsonile neljapäeval öelnud: "Õnn kaasa tänaseks." Laura vastas: "Tervitus kõigile One Directioni fännidele."

"Mulle meeldib selline imal muusika," ütles Robson naerdes. "Seega ma tviitisin vastu ja nad parandasid mind kähku - "Me ei ole fännid, me oleme Directioners'id. See on hoopis teine maailm.""

Melbourne'is kolmanda lapsena austraallaste perre sündinud Laura Robson on Londoni olümpia hõbemedalist, segapaarismängu finaalis jäädi koos Andy Murray'ga alla Valgevene paarile Max Mirnyi - Victoria Azarenka. Kui Laura oli 18 kuu vanune, kolis perekond Singapuri ja kui neiu oli kuuene, tuldi Suurbritanniasse.

Robsoni vanemad elavad nüüdseks hoopis Kreekas. Ema ei saanud tennisisti Wimbledoni toetama tulla, kuna ei leidnud koertele hoidjat. Isa on Wimbledonis kohal.