Gulbis lootis Wimbledonis veerandfinaalis vastamisi minna maailma teise reketi Andy Murray'ga ning arvas enne turniiri endal selleks olevat head šansid, kuid ilma vingerpussid ja viimasel hetkel eile õhtuks kavandatud mängu ära jätmine segasid tal tänaseks keskendumist, ütles ta Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Olin emotsionaalselt tühi, kuna olin valmis selleks mänguks eile. Täna olid hoopis teised olud, täiesti teine ilm. Täiesti erinevad olud sellele, mis siin terve see nädal on olnud. Fernando on väga heas vormis. Mind üllatas, et ta ei teinud ühtegi viga, servis väga hästi. Ta oli täna parem ja ma ei suutnud oma rütmi ega tema nõrki kohti leida," analüüsis Gulbis oma mängu.

"Tavaliselt ma tabelit ära ette ei vaata, aga ma teadsin, et mul on sel korral võimalus vähemalt veerandfinaali jõuda ja seal Murray'ga peaväljakul kohtuda, kus võin samuti näidata head tennist. Võib-olla see oligi mu viga. Ma olin liiga põnevil. Mõtlesin sellest kogu aeg. Aga samal ajal ei saa ma väga rahulolematu olla. Jõudsin ikkagi esimest korda kolmandasse ringi, tunne on hea ja tervis korras. Võtame sammhaaval. Järgmine aasta neljas ring või veerandfinaal," seadis Gulbis tulevaks Wimbledoniks kindla sihi.