Lisageim lõppes brasiillaste 25:18 võiduga. Mart Tiisaar ja Meelis Kivisild tõid Eesti koondisele 7 punkti, Martti Juhkami ja Andrus Raadik lisasid 6 punkti, vahendab volley.ee.

Eesti meeskond alustas mängu algkoosseisus: Martti Keel, Martti Juhkami, Andrus Raadik, Meelis Kivisild, Siim Ennemuist, Mart Tiisaar, Edgar Järvekülg. Esimeses geimis saavutasid võõrustajad teiseks tehniliseks vaheajaks kahepunktilise eduseisu (16:14). Mänguseis oli pärast seda veel 18:18 tasakaalus, kuid edasi dikteerisid külalised. Teises ja kolmandas geimis haarasid brasiillased kohe algfaasis mõnepunktilise eduseisu ja Eesti esindust enam ohtlikult lähedale ei lubanud.

Peatreener Avo Keele sõnul oli tänane mäng parem ja koondise algkoosseis hakkab välja kujunema. "Vastased olid täna paremad kui eile, kuid ka meie mäng oli parem. Nurgaründajate tase on teada ning ka tempoosakond tegutses täna väga hästi. Algkoosseis hakkab paika loksuma," rääkis Keel.

Eraldi tasuks välja tuua 17-aastase Oliver Orava, kes sekkus mängu vahetusest ja lõi mitmel korral palli edukalt punktiks. Samad meeskonnad kohtuvad uuesti pühapäeval, kui Lilleküla gümnaasiumis pannakse pall mängu kell 19.30.