Kevadel pärast teist vasaku põlve ristatisideme vigastust Rapla särgis väljakule naasnud Soo käi juunis end näitamas Itaalia suveliigas, kus libises süütuna tundunud mänguolukorras.

"Igaks juhuks läksin väljakult ära. Ootasin poolaja ära - sain küll joosta ja hüpata, aga valus oli. Kui jalg oli pärast mängu maha jahtunud, sain aru, et midagi on valesti," kirjeldas Soo. 

Diagnoos on karm: kolmandat korda on palluri vasaku jala ristatiside puruks. Väljendist "uskumatu ebaõnn" jääb Soo puhul väheseks. "Nojah, ega see olukord mind rõõmsaks ei tee, aga elu ja sport on juba sellised," sõnas pallur nukralt.

Nädalapäevad tagasi lebas Soo taas doktor Madis Rahu juures lõikuslaual. "Ristatisideme vigastamine kolmandat korda on väga halb," sõnas doktor. "Ma ei teagi ühtki Eesti sportlast, kel oleks ristatiside kolm korda purunenud ja ta oleks sporti tagasi tulnud. Pärast kahte korda on sportlased edukalt areenile tagasi tulnud - näiteks Maksim Smirnov mängis seejärel Eesti jalgpallikoondises," lisas ta.

Mingeid ajalisi prognoose Soo väljakule naasmise kohta doktor aga ei andnud. 

Soo ise on täis tahtmist veel sportlaskarjääri jätkata. "Misasja siin loobuda. Enne tuleb ikka midagi saavutada, kui millestki loobuda," sõnas ta.