Matš kestis tervelt 2 tundi ja 33 minutit. Kanepi alustas hästi ning sai avasetis 4:1 juhtima, kuid siis sattus Moore kodupubliku toel hoogu ning peagi seisid tablool viiginumbrid 4:4, seejärel 5:5. Tugev seti lõpposa kindlustas Kanepile siiski eduseisu.

Teises setis jäi Kanepi pärast 2:1 eduseisu 2:4 taha, seejärel 3:5, kuid suutis kaks järgmist geimi võita. Kahjuks lubas eestlanna suure hulga kohalike ees mänginud tennisistil kohtumise viigistada.

Kolmas sett algas sernaselt esimesele Kanepi domineerimisel ning peagi juhtis eestlanna 3:0. Mängus tekkis väike paus, sest Moore oli oma jalale viga teinud. Matš siiski jätkus ning 4:1 eduseisul lagunes Kanepi mäng taas ning peagi seisis sarnaselt avasetile tablool 4:4 viigiseis. Seisult 5:5 suutis Kanepi siiski end maksma panna ning liigub teise ringi.

Kanepi lõi kohtumises 12 ässa Moore'i nelja vastu, topeltvead jagunesid vastavalt 9-11, sundimata vead 46:36.

Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetuse esindaja Gunnar Leheste on Wimbledonis kohapeal ja vahendab päeva põnevamaid sündmusi taas liveblogis. Samuti anname jooksvalt infot selle kohta, kuidas meie väljakul teised matšid kulgevad.