Wimbledoni tennisekompleksi väljakud on kõik mahutatud väga väikesele maa-alale, nii et näiteks 18. väljakult peaväljakuni jalutada on kõigest 100 meetrit. Silver Karjus ja Tatišvili treenisid 15. väljakul, Nadal oma onu Toni Nadali juhendamisel 14. väljakul. Mõlemad need asuvad täpselt peaväljaku taga.

Karjuse hoolealune kohtub avaringis horvaatlanna Petra Marticiga, kes maailma edetabelis asub 143. kohal, Tatišvili ise on maailma 79. reket. Seega puhtalt paberile vaadates peaks Karjus ja Tatišvili jõudma kerge vaevaga teise ringi. Kuid eestlase sõnul ei pruugi see sugugi nii olla.

"Siin ei ole kellelgi avaringis lihtsat mängu. Isegi Kaial mitte. Muruväljakul võib kõike juhtuda. Mängime ära ja eks siis näha ole, kuidas läks," rääkis Karjus pärast trenni.

Wimbledoni väljakutel, kus ka esmaspäevast alates võistlusmatše peetakse, ongi igal tennisistil lubatud päevas teha üks 45-minutiline trenn. Ülejäänud treening tuleb teha iseseisvalt kusagil mujal, näiteks jõusaalis.

Küsimusele, kas Karjus teadis, kes temaga parasjagu kõrval väljakul treenis, vastas ta: "Nadal. Mis seal ikka."

Kaia Kanepi treening algas umbes 13.30 kohaliku aja järgi. Eesti esireket on Londonis alates eile õhtust. Avaringis kohtub Kanepi maailma 198. reketi, kohaliku tennisisti Tara Moore'iga, kelle kohta ei oska informatsiooni jagada isegi Briti lehtede ajakirjanikud. Üks õlekõrs vastase kohta luureinfot saada on Delfil siiski veel jäänud. Ehk näkkab.

Fotosid Wimbledoni treeningutelt vaata turniiri kodulehelt