Peatreenerina jätkab Tiit Sokk, abitreenerina Heino Lill. Meeskonna kehalise ettevalmistuse eest kannab hoolt endine Eesti parim kuulitõukaja Margus Tammaru.

Lisaks treeneritööle ka klubi mänedžerina tegutsev Heino Lill tõdes, et ka mängijate osas suuri muudatusi ei ole tulemas. "Juurde on tulnud 20-aastane Kevin Liivamägi, kes alustab sügisel TTÜ-s õpinguid," teatas Lill. Lõppenud hooajal mängis 204-sentimeetrine Liivamägi Pärnus: meistriliigas viskas ta keskmiselt 1 punkti mängus, esiliigas 16 punkti. Välistatud pole ka mõne teise noormängija lisandumine.

"Olen kuulnud, et Tartu (Tartu Ülikool/Rock - toim) tahab Erik Keedust oma ridadesse, aga kuna tal on üks aasta veel ülikoolis käia, siis loodame ta ikkagi enda koosseisus hoida," rääkis Lill, kelle sõnul ülejäänud põhimehed on kindlasti TTÜ-s jätkamas. Eriti oluliseks peab kogenud korvpallitreener Keeduse jätkamist seetõttu, et meeskond oleks ka tuleval hooajal võimeline edukalt üliõpilasliigas ISBL mängima.

"Kiur Akenpärg käis põlvelõikusel, aga hooaja alguseks peaks ta tagasi väljakul olema," kinnitas Lill. Ka meeskonna ainus välismängija Andrew Arnold, kes hiljuti eestlannaga abiellus, on jätkamas TTÜ-s nii korvpallurikarjääri kui õpinguid.