Kahe päeva jooksul peeti kõigis kolmes paadiklassis neli võistlussõitu. Nii laupäevaks kui pühapäevaks jagus tuult üle keskmise, kuid eilse päikesepaiste asemel sadas täna hoopis kõvasti vihma.

29er klassis viivad regati võidu koju soomlased Victor Silen ja Christoffer Silen. Teise koha auhinnad pälvisid 13 paadi konkurentsis Juuso Roihu ja Henri Roihu (Tallinna Jahtklubi) ning kolmandaks tulid Saaremaa Merispordi Seltsi esindavad Kristo Õunap ja Kevin Grass. Tüdrukutest olid parimad Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (Rein Ottosoni Purjespordikool).

Tavo Annus ja Katariina Mustasaar (ROPK) tulid võitjaks 17 regatil osalenud alusega RS Feva klassis, ühe võrra madalamale poodiumiastmele tõusevad aga Maris Seersant ja Johanna Poksi (TJK), olles ühtlasi tüdukute arvestuses parimad. Kolmanda kohaga lõpetasid regati Martin Rolf-Erkki Hedman ja Steven Adusoo (ROPK). Nooremate, alla 14 aastaste seas said esikoha Erik Iida ja Aleksander Mustasaar (ROPK).

Formula 18 katamaraanidel on karikasarja avaetapi esikohaomanikud Uku Kuusk ja Vitali Vladimirov (Haapsalu Jahtklubi). Raul Feld ja Tõnis Haavel (Noblessneri Jahtklubi) tulid teiseks ning Johannes Ahun ja Erki Laur (NYCS) kolmandaks. Võistles 6 alust.

Pärnu Purjetamisnädala regati korraldas Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.