Koosolekul oli esindatud 37 liiget 48st. Pärast aastaaruande vastuvõtmist alustati presidendivalimistega, kuid enne seda taandas senine ETL-i president Urmas Sõõrumaa oma kandidatuuri ning ainsa kandidaadina seadis end üles Enn Pant.

Ta teenis 36 poolthäält, millega osutus valituks ETL-i presidendi ametisse järgmiseks neljaks aastaks.

Lisaks Pandile kuuluvad 9-liikmelisse juhatusse Karl Multer, Peter Roose, Reet Hääl, Toomas Kuum, Priit Põldoja, Enn Pääro, Heino Raivet ja Maret Ani. Neist Multer, Roose ja Ani kuuluvad juhatusse esmakordselt.

“Klubide poolt tuli pakkumine esitada oma kandidatuur ning kuna olen tennise juures juba päris kaua olnud, siis otsustasin, et võin seda tööd teha küll. Palju on ära tehtud, nüüd tuleb minna sealt edasi, kus asjad pooleli,” põhjendas Pant, miks ta nõustus ametisse kandideerima.

Pant lubas, et Tallinki toetus Eesti tennisele jätkub samal viisil, kuid tal endal tuleb nüüd lisaks sponsoreerimisele rohkem tähelepanu pöörata ka alaliidu enda asjadele.

“Eks elu näitab, millist tööd tuleb presidendina teha. Mingit revolutsiooni korraldada pole praegu põhjust. Eelmine president ja juhatus tegid väga head tööd. Eesti tennis on praegu heas seisus ning pean pingutama, et paremini teha,” sõnas Pant.

Vaata, kuidas asjaosalised ürituseks valmistusid: