Kõva pinnasega Ernee rada meelitas kohale hulgaliselt pealtvaatajaid ja hea ilm aitas samuti kaasa mõnusale krossifiilingule. Priit Rätsep (KTM) alustas nädalavahetust eelkvalifikatsiooni 23. kohaga. Kvalifikatsioonisõidus oli Priit samal kohal. See ei andnud küll head stardikohta, kuid 32 sõitja hulgas suutis Priit esimese sõiduga oma kohta tublisti parandada ja oli mitmed ringid 14. kohal. Sõidu lõpuosas andis ta pisut kohti tagasi ja oli finišis 17. kohal. Teises sõidus liikus Priit 20. koha piirimail, kuid sõidu lõpus tabas teda tehnline ebaõnn ja ta oli kokkuvõttes 29.

„Tegelikult saab öelda, et oli päris korralik nädalavahetus. Esimeses sõidus oli kiirus korralik, suutsin mõnda aega sõita 14. koha peal, kuid lõpus tulid tagant mõned mehed siiski mööda ja kaotasin kohti. Teises sõidus olin punktikoha konkurentsis, kuid kaks ringi enne lõppu juhtus tsikliga midagi ja pidin katkestama, koha sain küll kirja. Rahvast oli raja ääres palju ja kaasaelamist oli palju, seega üsna mõnus fiiling oli,“ rääkis Priit Rätsep.

Etapi kokkuvõttes oli Priit 21, etapi võitis taas Jeffrey Herlings, teine Dylan Ferrandis ja kolmas Christophe Charlier. Sarja kokkuvõttes on Priit 25. kohal (31 p). Liider on Herlings (397 p), teine Jordi Tixier (287 p) ja kolmas Jose Butron (247 p).

Järgmine motokrossi MM-etapp sõidetakse juba sellel nädalavahetusel Itaalia