Kvalifikatsioonis sai Krestinov (Apico Ansatech Kawasaki) seitsmenda, Kaurit (Yamaha Estonia) 25. koha. Avasõidus oli Krestinov kuues, Kaurit 26.

Teises sõidus sai aga Krestinov Frantisek Smola ees napi ühesekundilise võidu, Kaurit jäi napilt punktidelt välja, saades 21. koha.

Etapi kokkuvõttes oli Krestinov kolmas. Võidu sai kohalik mees Klemen Gercar, teine oli Smola. Kaurit oli kokkuvõttes 26.

Krestinov kommenteeris msport.ee lehele: "Rada oli väga korralik ja üsna tehniline. Kuna tegu on Gercari kodurajaga ja ka Walkner elab siit mingi paari tunni kaugusel, siis oli neil raja tundmise osas eelis. Kvalifikatsioonis ei saanud Gercarile vastu, ta oli siin tõesti kiire. Esimeses sõidus oli start keskmine, sõidus pingutasin küll, kuid kuna Inglismaal on sõidud olnud üsna jahedate ilmadega ja siin oli üle 25 kraadi sooja. Lihtsalt pole harjunud kuuma ilmaga sõitma. Teises sõidus oli start parem, sain viiendana minema ja suutsin tõusta teisele kohale. Kaks ringi enne lõppu tegi ees sõitnud Gercar vea ja ma sain liidrikohale, kus sõidu ka lõpetasin. Kokkuvõttes jään nädalavahetusega rahule. Punktivahed on ka nüüd minu seisukohast paremad ja järgmine etapp Itaalias koos MX1 ja MX2 klassidega on kõigile meile uus rada."