Tong Weisse jõudes ei lõppenud üllatused külma ilma ja ruraalse ümbrusega. Läbi linna sõites näidati meile spordihoonet, kus homme ameeriklastega mängime ja edasi viis sõit linnast välja. Juba vahepeal üsna kruusaseks muutunud tee viis kasvuhoonete ja muude aialappide vahele ja kõigil tekkis küsimus, et kas meile pakutakse ööbimiseks mingit väikest külalistemaja või viiakse koguni peredesse laiali :). Nii hulluks siiski ei läinud, sest selgus, et keegi oli tulnud mõttele ehitada põldude ja mägede vahele korraliku hotellikompleksi – Tong Wei Spring Resort. Igati noobel hotell, kus näiteks söömas käime botaanikaaia taolises hoones, kus taimede vahele on tekitatud söögilauakesed.

Pärast sööki ja väikest unepausi tegime tutvust ka linna üsnagi värske spordihoonega. Pildi peal ja muidu ka päris korraliku spordisaali tegi ebamugavaks äärmiselt tolmune põrand ja ühe koha peal tilkus väljakule ja vett, seega tuli keset väljakut panna tool, et mängijad end lombis ei vigastaks. Samuti käisid usinad ettevalmistused homseks – kaks naist pahteldasid veel seinu ja pandi üles loosungeid ja muud. Kui põrand ära pesta ja loota, et homme vihma ei saja, siis võib see ligi 4500 istekohaga saal päris mängitav olla.

Pühapäeval peaks siia ka ameeriklased jõudma ja kahtlustada võib, et nemad saavad päris korraliku kultuurišoki osaliseks kui seda teed hotellini läbima peavad. Plaani järgi läheme siit ära ülehomme kui Lanzhoust lendame edasi Xi’Ani.