Selle suve kuumim motoüritus toimub 29.-30. juunil Kuressaare lennuväljal, kui üksteiselt võtavad mõõtu maailma ja Euroopa parimad supermotosõitjad: toimuvad nii supermoto maailma- kui Euroopa meistrivõistluste etapp.

Vihmavarjutüdrukute konkursile oli osalema tulnud tütarlapsi nii saartelt kui mandrilt. Kolmes voorus tuli end ööklubi publikule tutvustada, poseerida supermototsiklite taustal ja näidata tantsuoskusi. Kõik kuusteist tüdrukut olid võrdselt muljetavaldavad.

„Vapustav, uskumatult palju kauneid tüdrukuid,“ ütles maailmameistrivõistluste etapi peakorraldaja ja konkursi žürii liige Ivar Kiil. „Rõõmuga kutsume nad kõik Kuressaare MM-etapile vihmavarjutüdrukuteks.“

Kes 16 kaunitarist saavad auto24, E-Piima, Dynami:ti ja Club Privilege´ korraldatud konkursil Miss Supermotoks, esimeseks ja teiseks kaunitariks, selgub 29. juuni õhtul samas, Club Privilege´is.

Tüdrukud osalevad ka võidusõitjate autogrammide jagamisel reedel, 28. juunil, Arensburg Boutique Hotel & Spa päikeseterrassil, laupäeval, 29. juunil, võistluspaigas ja õhtul Club Privileges Miss Supermoto valimisel, pühapäeval, 30. juunil, võistluspaigas ja auhinnatseremoonial.

29.-30. juunil on Kuressaarde oodata 20 riigi sportlasi ja ülipõnevaid võidusõite. Võistlusnädalavahetusel osaleb ka kolm Eesti sõitjat: Prants ja Patrick Pals ning Edik Kuusk. Pilet võistlusnädalavahetusele maksab 20 eurot ja pääsmed tulevad müüki alates jaanipäevast Kuressaares Auriga keskuses. Samuti saab pääsmeid osta võistluspaigast kohapealt.

Maailmameistrivõistluste liider on pärast kahte etappi soomlane Mauno Hermunen (TM,100 punkti) prantslaste Thomase Chareyre´ (TM, 88 p) ja Sylvain Bidart´i (Honda, 72 p) ees. Enne Kuressaare etappi on jäänud pidada veel üks etapp, 23. juunil Tšehhis. Supermoto MM-sari koosneb kokku seitsmest etapist, lisainfo sarja kodulehel: http://www.supermotos1.com/.