Naiste koondis sõidab täna Luksemburgi, kus reedest pühapäevani peetakse 2015. aasta Euroopa meistrivõistluste 1. kvalifikatsiooniturniiri alagrupimängud. Eesti naiskond on ühes alagrupis Luksemburgi, Hollandi ja Kreekaga. Reedel Eesti aja järgi kell 21:15 on vastaseks võõrustaja Luksemburg, laupäeval kell 19:00 kohtutakse Hollandiga ning pühapäeval kell 16:45 minnakse vastamisi Kreeka naiskonnaga.

Luksemburgiga on Eesti naiskond pea iga aasta EM-valikmängudes vastamisi olnud - kokku 8 korda - ning alati on Eesti naiskond võitnud. Hollandi ega Kreekaga Eesti naiskond ametlikes mängudes kohtunud ei ole. Kreeklaste parim koht Euroopa meistrivõistluste finaalturniirilt pärineb 2009. aastast kui Lätis toimunud turniiril saavutati 5. koht, enamik tollastest mängijatest on rivis ka praegu. Holland saavutas 1989. aastal Euroopa meistrivõistlustel 8 naiskonna seas 6. koha. Parim koht pärineb 1966. aastast kui 12 naiskonna hulgas saavutati 5. koht.

Eesti mängis ettevalmistusperioodil 2 kontrollmängu valitseva Euroopa meistri Venemaaga ning pidi mõlemal korral tunnistama idanaabrite paremust. Lisaks mängiti Riias Läti U20 naiste koondisega ning võideti mõlemad kohtumised. Kontrollkohtumiste saldo jäi seega 2-2.

Eesti kuulub A-alagruppi, mille mängud toimuvad Edela-Luksemburgis asuvas 6000 elanikuga Bertrange’i linnakeses. Kokku on neli alarguppi, teised alagrupid mängivad Bulgaarias, Soomes ja Iisraelis. Iga alagrupi võitja pääseb edasi play-off’i, kus mängitakse välja 1 koht 2015. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile, mis toimub Ungaris ja Rumeenias.