Suurepärase väljakunägemise ning sööduoskusega armeenlane lõi lõppenud hooajal Ukraina meistrivõistlused, mille Šahtar võitis, 28 mänguga 25 väravat.

Ka Meistrite Liigas, kus Šahtar kaotas 16 parema seas Dortmundi Borussiale, pakkus Mhitarjan häid esitusi, kuigi kaheksa mänguga väravaarvet ei avanud.

Šahtaril rahaprobleeme pole ja seetõttu ei pea klubi ilmtingimata Mhitarjani müüma. The Guardiani andmetel peab Liverpool, kes mängumehe vastu pikemat aega huvi tunneb, armeenlase eest käima välja vähemalt 25 miljonit eurot, et üldse läbirääkimistessegi ukrainlastega asuda.

Chelsea legend Pat Nevin iseloomustas Mhitarjani enne Londoni ja Donetski klubide omavahelist Meistrite Liiga mängu: "11 väravat 8 liigamänguga on juba iseenesest fantastiline, kuid lisades sellele tõsiasja, et tegu on poolkaitsjaga, on see (väravate arv) fenomenaalne. Sa ei pruugi olla temast veel kuulnud, kuigi kõik Euroopa tippklubide skaudid on, kuid peagi saad temaga tuttavaks sinagi. Tal on kiirust, tugev ja täpne löök ning sarnaselt Frank Lampardile oskus joosta karistusalasse täpselt õigel hetkel. Need märgid on põhjuseks, miks teda peab iga meeskond väga hästi valvama."