Tegelikult oli hoopis Varese see meeskond, kes suurt osa mängust dikteeris. Avaveerandi järel juhiti kaheksa punktiga, poolajal viiega. Otsustava veerandi eel oli eduseis koguni 11-punktiline, 62:51.

Sienal õnnestus aga tagameeste Bobby Browni ja David Hacketti kohati suisa uskumatutest korvidest mängu tagasi tulla. Seisul 77:77 jäi viimane rünnak Sienale ning Hacketti vastu tehti 2 sekundit enne lõppu viga. Ameerika juurtega itaallane realiseeris kahest vabaviskest ühe ning Siena läks punktiga juhtima. Varese kahe sekundiga enam imet ei teinud ja võidu teeniski kodumeeskond.

Vaata kohtumise videokokkuvõtet SIIT!

Tegu oli Siena 41. järjestikuse Itaalia meistrivõistluste play-off`is koduväljakul saadud võiduga. Viimati kaotati koduväljakul koduliiga play-off mäng 2007. aasta mais Rooma Lottomaticale.

Võitjate parim oli Brown 27 punktiga, Hackett tõi 16 punkti. Varese paremad olid Ebi Ere 22 ja Mike Green 12 punktiga.

Kristjan Kangur viskas meeskonna neli esimest punkti, kuid sellega ka tema punktisaak piirdus. 28 minutit mänginud eestlase arvele jäi niisiis 4 punkti (2p 2/2, 3p 2/0), 4 lauapalli ja 3 viga. Janar Talts viibis väljakul 6 minutit ning tabas ainsa teele saadetud viske, kogudes seega 2 punkti.

Seeria jätkub ülehomme Vareses.

Teises poolfinaalis Rooma ACEA ning Cantu Lenovo vahel on seis 2-2, seejuures kaks viimast mängu võitis Cantu kodus tulemusega 81:73.