"Kiirrongi peale minek oli taas meie grupisaatja Mama (kes palus ennast mingil põhjusel siiski kutsuda Xuks) päeva üks närvilisemaid hetki. Kuna rong peatub jaamas vaid poolteist minutit, siis on oluline, et kõik seltskond kenasti peale saaks. Korduva ülelugemise ja perroonil kümmekond minutit enne valmis olemise lõpuks saime ka rongi peale," kirjutab basket.ut.ee.

"Poolteist tundi rongisõitu ja kogu protseduur kordus taas rongi sees. Seekord otsustas Valmo Xu elu veelgi põnevamaks muuta ja kui teised olid juba õnnelikult kohvritega platvormil, siis Vamm ilmus uksele alles rongi viimase hoiatuse peale. Xul võis pulss läheneda maksimumile. Igatahes sai seltskond taas ühe bussi peale pakitud ja uue linna uues (Golden Morning Hotel) hotellis leidsime end pooletunnise sõidu järel."

Kuni 6. juunini viibib Rock Xuzhou linnas ning peab seal kolm mängu ning võib-olla ka ühe treeningmängu kohaliku ülikoolivõistkonnaga. Laupäeval oota ees hommikune treening ja kell 19.30 kohaliku aja järgi (14.30 Eesti aja järgi).

Loe Rocki seiklustest Hiinas pikemalt nende kodulehelt!