„Registreerimine Credit24 Suvevolle mängudele on juba alanud, kuid nii sel teisipäeval kui ka edaspidi ootame kohale ka neid, kel end eelnevalt registreerida mahti ei olnud. Osalemiseks ei ole vaja osata võrkpalli mängida profitasemel ega kuuluda ühtegi võistkonda, sest tiimid moodustatakse igal turniiril vastavalt mängijate tugevusreitingule võistluspaigas. Nii näiteks on võimalk iga nädal mängida erinevate tiimikaaslastega,“ selgitas reegleid Credit24 Suvevolle projektijuht Mihkel Sagar. „Kuna võistlused toimuvad samaaegselt 14. kohas üle Eesti, siis võib hooaja vältel mängida ka erinevates suvevolle võistluspaikades. Punktiarvutussüsteem on igal pool ühtne ning iga mängija kogub punkte individuaalselt, vastavalt saavutatud kohale võistlusel,“ lisas Sagar.

Suvevolle etapid hakkavad toimuma kaheksal järjestikkusel teisipäeval, algusega kell 18.00, samaaegselt neljateistkümnes kohas üle Eesti: Pirital, Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Viljandis, Võrus, Tõrvas/Otepääl (juunis toimuvad etapid Tõrvas, juulikuus Otepääl), Põlvas, Paides, Kohilas ja Jõhvis. Osalema on oodatud kõik soovijad, kel vanust vähemalt 14 eluaastat. Kokku toimub kaheksa etappi, hooaja viimane võistlus on 23. juulil 2013. Täpsemat infot Credit24 Suvevolle võistluspaikade kohta leiab siit.
Meeste ja naiste arvestuses peetakse võistluseid eraldi, välja arvatud juhul kui nais- või meeskondi on kokku vähem kui kolm tiimi. Vastaval juhul koostatakse segavõistkonnad. Mängijaid on igas võistkonnas 3 või 4, vastavalt osalejate üldarvule. Mängud peetakse rahvusvaheliste saalivõrkpalli reeglite järgi välitingimustes. Täpne turniirisüsteem ja ajakava selgub enne võistluste algust. Premeeritakse nii iga etapi esikolmikusse kuulujaid kui ka hooaja kokkuvõttes parima reitinguga mängijat. Lisaks loositakse kõikide vähemalt viiel korral võistlemas käinute vahel välja reis kahele Taani vaatama meeste võrkpalli EM-finaalturniiri.

Suvevolle võistlustele saab end registreerida siin. Eelregistreerimine lõppeb päev enne igat võistlust. Etapil osalemise tasu on eelregistreerunutele 3 eurot ja kohapeal 4 eurot inimese kohta. Maksmine toimub võistluse toimumispaigas sularahas.

Värsket infot Credit24 Suvevolle kohta jälgige ka Credit24 Rahvaliiga Facebooki fännilehelt.