Nii on ka Blue Super Segway rendikohas uus suvine hooaeg just täistuure kogumas. Huvilistele pakutakse linnaga tutvumiseks päris omalaadset võimalust — rendid tasakaaluliikuri ja tavapärase jalutamise asemel vurad vanalinnas ringi ja jõuad sama ajaga poole rohkem ära näha meie kaunist vanalinnast. Populaarsed on nii üksikud rendid kui ka grupiekskursioonid koos giidiga.

Sellisel juhul saavad osalejad ise valida, kas valivad lühema ekskursiooni ja piirduvad vanalinnaga või valivad ligi 2-tunnise ja saavad juurde ka Kadriorust põgusa ülevaate.

Kui üksikrendi eest tuleb välja käia 32 € tunnikese sõiduja 20€ pooletunnise sõidu eest, siis giidiga ekskursiooni juurde võttes, tuleb tasuda vastavalt 60€ või 80€, olenevalt, kas soovitakse ühe või kahetunnist tuuri.Lisaks Tallinna vanalinnale on võimalik Segwayga suvisel ajal sõita ka Kuressaares.

Miks ta pikali ei kuku?

Blue Super Segway juhataja Rain Adusoni sõnul on just see kõige esimene küsimus, mis inimesi huvitab. Nimelt on Segway tasakaaluliikuri jalgealuses õhukeses osas mitme sülearvuti jagu tehnikat, mis muudab kogu sõitmise lihtsaks ja turvaliseks.

Kukkumise hoiavad ära güroskoopilised andurid, mis on ülitundlikud ja tajuvad, kui sõitja kallutab end veidi ette- või tahapoole. Just nimelt, kogu sõitmine toimubki sõitja enda ette- või tahapoole kallutamisega, vasakule-paremale keeramiseks on sõitjal mugav jalgrattale sarnane juhtraud, kuid erinevalt rattast liigub see sirgelt vasakule paremale nagu kellapendel.

Kas akut ikka jagub?

See on teine küsimus, mis kliente huvitab. Akut jagub vanalinnas liigelde spiisavalt, vaikselt turisti kombel kulgedes võiks ühe laadimisega sõita isegi 5-6 tundi. Maksimumkiirusel 20 km/h on maksimaalne läbitav vahemaa ligi 40 kilomeetrit. Seejärel peab liikur end voolutoite abil kuus kuni kaheksa tundi koguma, et uus sõit saaks alata.

Kes elab-töötab linnas või soovib endale liikuri maakoju soetada, siis siinkohal saab samuti abi Blue Super Segway esindusest, nimelt on just nemad ainukesed ja ametlikud Segway tasakaaluliikuri maaletoojad Eestis ja tegelevad lisaks rendile ka liikurite müügi ja hooldusega.

Nagu igasuguste liikurite puhul, on ka võimalik Segway endale liisingu abiga soetada, sellisel juhul algavad hinnad alates 159 € kuus ja masina saab soetada endale 0%-lisesissemaksega 5 aastaks.

Kes aga soovib Blue Super Segway tegemistega rohkem kursis olla, siis soovitame külastada meie Facebooki lehte, kus on alati värskeim info erinevate sooduspakkumiste, uute ja huvitavate tuuride ning uudsete toodete kohta. Just seal loositakse tihti fännide vahel välja lõbusaid sõite vanalinnas.

Youtube video lingid:

Vaata pildigaleriid siit:
Jaga
Kommentaarid