Lange motokeskuses, ühel Eesti parimal rajal sõidetud etapp andis Estonian Express Racing meeskonna sõitjale Priit Rätsepale tagasilööke. Vaatamata kõigele pakkus nädalavahetus ka positiivsemaid toone, kui Estonian Express Racing meeskonna üks loojatest, Tanel Leok võitis mõlemad MX1 ja MX2 ühised stardid.

Priit alustas päeva MX1 ja MX2 klassi ühises kvalifikatsioonis kuuenda ajaga, MX2 klassi sõitjatest oli ta kolmas. Avasõidus asus ta kiirelt seljandale kohale, olles ühtlasi MX2 klassi liider. Paraku rikkus aga kokkupõrge ringiga mahajäänud sõitjaga tema hea tulemuse. Absoluutarvestuse üheksas koht ja MX2 klassi teine koht Karlis Sabulise järel polnud see, mille järele tuldi. Teises sõidus aga läks kirja katkestamine tehnilistel põhjustel. See andis kokku etapil kümnenda koha ja Tridens EMV sarjas langes Priit teisele kohale, Karel Kutsari selja taha. MX2 klassi etapi võitis Karlis Sabulis Erki Kahro ja Karel Kutsari ees. MX2 klassis on sarja liider Karel Kutsar (85 p), teine Priit Rätsep (69 p) ja kolmas Andre Park (69 p).

„See etapp oli meile kahjuks pettumus. Avasõidus jäi neljandal ringil üks aeglasem sõitja ette, tehes üsna kummalise manöövri ja ma ei jõudnud enam reageerida. Sõitsime kokku, kukkusin ja murdsin küljest siduriheebli ning pidin ilma sidurita lõpuni sõitma. Selles olukorras oli raske juba positsiooni parandada," kommenteeris Rätsep. "Teises sõidus läks tagaratta laager ja pidin katkestama. Hea on selle kõige juures see, et see laagrer läks Eestis mitte MM-sarjas. Tridens Eesti meistrisarjas langesin teiseks ja see tähendab, et järgmistel etappidel väga ruumi vigu teha pole.“

Estonian Express Racing meeskonna järgmine start MM-sarjas on 8.-9. juunil Prantsusmaal.