Kas vastab tõele, et sind taheti juba Tour´ile abimeheks? See, mis sa Girol suutsid oli sedavõrd muljetavaldav: „Juba enne Girot mind hirmutati selle jutuga. Iseenesest on reaalne sõita küll kohe teine suurtuur otsa, aga see ei oleks minu seisukohalt mõistlik. Kõik on tehtav, kui väga tahaks, aga enda tulevikku silmas pidades, pigem ei. Kui sõidan tänavu veel ühte suurtuuri, siis see on Vuelta," vastas Kangert üsna veendunult.

Astana spordidirektori Dmitri Seduni sõnul meeskond Prantsusmaa velotuuril reaalselt võttes ülikõrget mängu ei mängi. „Kui Astana võimalusi vaagida, siis Tour de France´il kellegi kümne hulka jõudmine oleks juba hea, kuue hulka väga hea ning poodiumile tõusmine imeline. Tiimi liidriteks on vähemalt praeguse seisuga Jakob Fuglsang ja Janez Brajkovic."

Ühtlasi pakume vaatamiseks mõnda hetke Giro d´Italia lõpetamiselt Bresciast. Astana meeskond kutsuti täies koosseisus velotuuri kangelase Vincenzo Nibali kõrvale, et näidata ja tänada ka neid mehi, kes rasketel hetkedel itaallase kõrval seisid ja vajadusel abi pakkusid: