Nimekiri kärbitakse 23 meheni pärast eeloleval nädalavahetusel toimuvat Hispaania liiga viimast vooru.

Huvitav on nüüd aga olukord, kus Madridi Reali esiväravavahiks tõusnud Diego Lopezi koondises pole, kuid varuväravavaht on. Teiste puurivahtidena on del Bosque kutse saatnud Barcelona kollkipperile Victor Valdesile ja Liverpooli väravavahile Pepe Reinale.

"Ikeril oli väike vigastus, kuid ma ei usu, et see, et ta mõned kuud mänginud ei ole, meile probleemiks osutub. Ta on trenni teinud ning on heas vormis," ütles del Bosque.

Hispaania koondisse ei saanud seekord aga 35-aastane Barcelona kaitsja Carles Puyol, kes pole veel märtsikuisest põlveoperatsioonist taastunud.

Hispaania koondis kuulub Konföderatsioonide karikal B-alagruppi koos Uruguay, Tahiti ja Nigeeriaga. Enne turniiri on neil kavas sõprusmängus USA pinnal Haitiga ja Iirimaaga. Konföderatsioonide karikas kaheksa meeskonna osavõtul, mis on ühtlasi 2014. aasta MM-finaalturniiri peaprooviks, toimub 15.-30. juunini.

Hispaania koondis:

Väravavahid: Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdes (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)

Kaitsjad: Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Jordi Alba (Barcelona), Ignacio Monreal (Arsenal), Raul Albiol (Real Madrid), Javi Garcia (Manchester City)

Poolkaitsjad: Javi Martinez (Bayern Munich), Xavi (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Xabi Alonso (Real Madrid), Benat Etxebarria (Real Betis)

Ründajad: Cesc Fabregas (Barcelona), David Villa (Barcelona), David Silva (Manchester City), Roberto Soldado (Valencia), Pedro (Barcelona), Juan Mata (Chelsea), Jesus Navas (Sevilla), Fernando Torres (Chelsea).