Kuigi Räikkönenil õnnestus viimastel ringidel tänu hullumeelsele sõidule tõusta tagasi esikümnesse, läksid kaduma väärtuslikud punktid. Peale eilset jääb ta MM-sarja üldliidrist Sebastian Vettelist juba 21 punkti kaugusele.

Sõnasõda Räikköneni ja Perezi vahel algas kohe peale võistlust. "Rääkimine siin ei aita. Keegi peaks talle vastu vahtimist andma," vastas rehvi lõhkunud Kimi küsimusele, kes ta kavatseb Pereziga juhtunust rääkida.

"Tegin suurepärase sõidu - olin kogu pärastlõuna teistest mööda sõitnud -, kuid ma arvan, et Kimi ei jätnud mulle piisavalt ruumi, kui ma temast tunnelist väljudes mööduda üritasin. Selle tulemusena olin surutud šikaani sisenemisel seina," rääkis Perez.

"Ta sõitis mulle tagant sisse. Kui ta on seda meelt, et see oli minu süü, et ta läbis selle kurvi liiga kiiresti, siis ta ei saa aru, millest räägib," jätkas Räikkönen hiljem, kui oli kuulnud ka Perezi seisukohta.

"See ei ole esimene kord, kui ta teisele sisse sõidab," kurjustas soomlane ja jätkas, "sama oleks peaaegu juhtunud varemgi, sest kui ma poleks šikaani lõiganud, oleks ta mulle sisse sõitnud, nii et see justkui pidi täna juhtuma. Saan aru, et ta on agressiivne, see käib sõidu juurde, aga samal ajal peab olema ka kaval. Ma ei usu, et temaga rääkimine aitab midagi."

F1-hooaeg jätkub kahe nädala pärast, mil toimub Kanada GP.