Chengdu Blades peab hiljutise maavärina tõttu kõik maikuu kohtumised pidama võõrsil. Seega ollakse Hiina ringreisil, viimatiseks kohtumiseks valmistuti näiteks Hiina koondise treeningbaasis, mis asub paaritunnise sõidu kaugusel Pekingist. "Ümberringi ainult põllud, aga keskus ise oli normaalne. Üle pika aja sai korralikel väljakutel trenni teha," kommenteeris Piiroja.

"Eelmise vooru kohtumine toimus väljakul, mis oli kohutav. Ma mõtlesin, et olen ikka kõike juba elu jooksul näinud, aga see oli ikka tase. Päev enne mängu astus üks meie ründaja augu servale ja väänas hüppeliigese ära ning jalg pandi kipsi. Mängu 3. minutil astus vasakkaitsja mätta otsa ja väänas samuti hüppeliigese. Õhtul läks haiglasse ja tagasi tuli kipsiga. Lisaks olid vastased täiesti kontrollimatud, sigatsesid terve mängu. Viimasel minutil ei pidanud ühel neist närvid vastu ja tuli mulle kätega kallale, sai punase," meenutas Piiroja 1:0 võidumängu Shenyangis.

Chengdu Blades hoiab 6 punktiga 16 meeskonna hulgas 14. kohta.

Taavi Rähni kodumeeskond Hunan Xiangtao alistas 10. voorus võõrsil 2:1 Hubei Huakaieri. Hunan on 12 punktiga liigatabelis 11. kohal.