Arengukava koostamisel lähtuti liidu liikmesklubidelt ning ratsaspordi siht- ja sidusrühmadelt saadud tagasisidest, mille kogumiseks viidi üle Eesti läbi neli mõttekoda. Arengukava koostamise koordinaatori Tatjana Kiilo sõnul näitasid ühised arutelud, et organisatsiooni sees on palju innovaatilisi ideid, kuidas viia Eesti ratsasport uuele tasemele.

"Arengukava elluviimisel on keskne roll mitte ainult Eesti Ratsaspordi Liidu tegevjuhtkonnal, vaid ka klubidel, treeneritel, erinevate tasemete ja alade sportlastel, tallide ja hobuste omanikel, koostööpartneritel ning teistel arvamusliidritel. Tegevjuhtkonna missioon on viia arengukava ellu koos ratsaspordi siht- ja sidusrühmadega, eesmärgiga viia ratsasport uuele tasemele, nii populaarsuselt kui ka spordisaavutuste poolest," selgitas Kiilo.

Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri Siim Nõmmoja: "Ratsaspordi populaarsus kasvab – meil on palju uusi sportlasi, hobusomanikke, talle, oluliselt on paranenud infrastruktuur ning toimub palju rahvusvahelisi võistlusi. Ratsaliidu sooviks on jätkata arengut samas tempos ja tagada, et see areng oleks jätkusuutlik. Usun, et värskelt valminud arengukavas seatud eesmärgid on meile jõukohased, kuid selleks, et need realiseeruks, on tõesti vaja tihedat koostööd teha."

HEA LUGEJA, kirjuta kommentaariumisse, millised on sinu jaoks TOP-10 jälgitavamad spordialad Eestis!