Briti meedia andmetel võib otsus 48-aastase itaallase vallandamisest tulla juba enne homset liigamängu Readinguga. Tema asendajaks peaks tulema Manuel Pellegrini, kelle juhendamisel näitas Malaga sel hooajal Meistrite Liigas suurepärast mängu. Pellegrini on küll tunnistanud, et ei jätka ilmselt uuel hooajal Malagas, kuid pole ka Inglismaale tulemist kinnitanud.

Temperamentne Mancini on pururikka klubi eesotsas olnud isegi kaua, neli hooaega. Seejuures mullu tuli ManCity Inglismaa meistriks, edestades napilt linnarivaal Manchester Unitedit.

Käimasolev hooaeg pole aga meeskonnal oodatud moel kulgenud: Meistrite Liigas langeti konkurentsist juba alagrupiturniiril, Inglise liigas ollakse teised, karikafinaalis kaotati Wiganile.

Just laupäevane kaotus karikafinaalis sai väidetavalt Mancinile saatuslikuks, sest nüüd on kindel, et tiitleid sel hooajal ei võideta.

Mancinil on seos ka Eestiga. Nimelt lõi ta mängijakarjääri jooksul just meile ühe oma neljast koondiseväravast. Kõnealune mäng toimus 1993. aastal Kadriorus ning Eesti kaotas selle 0:3.