„Mul on väga hea meel, et teid siin nii palju on ja et olete enda jaoks avastanud jalgpalli. Olen jalgpalli mängides saanud palju häid emotsioone ja olen kindel, et jalgpall sobib tüdrukutele suurepäraselt,“ lausus Eesti otsib superstaari saate võitja Liis Lemsalu Tallinnas Sportland Arenal.

Sarnaselt pealinnale oli ka Tartus Tamme staadionil ja Pärnus Raeküla staadionil palju kuni 14-aastaseid tüdrukuid, kes tegid juhendajate käe all kahe tunni jooksul kaasa erinevates harjutustes ja mängudes. Osalejad jagati vastavalt vanusele kolme rühma. Lisaks sellele, et festivalil osalemine oli tasuta, said tüdrukud endale mälestuseks laheda T-särgi, harjutuste vahel pakuti neile vett ning pärast jäätist. Kõikidel staadionitel oli igaks juhuks kohal meditsiiniline abi.

„Festivali korraldamine õnnestus kõigis kolmes linnas. Selle eest pean ütlema suured tänusõnad eestvedajatele ja treeneritele, kes oma aega ja energiat pühendasid. Soovime taolise ürituse muuta traditsiooniks,“ märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Tüdrukute jalgpallifestival toimus Eesti Jalgpalli Liidu ja jalgpalliklubide eestvedamisel. Festivali peatoetaja on FIFA oma programmi Live Your Goals raames.