Kuue esimese ala järel tundus 8200 punkti piiri ületamine taas reaalne.

"Esimesed kuus ala tulid enam-vähem hästi välja. Aga seejärel läksid aia taha nii ketas, teivas kui oda. 1500 meetris polnud enam head aega jooksma vaja minna. Tähtis oli säästa, et võimalikult kiiresti tagasi treenima saaks asuda," võttis Uibo võistluse kokku.

Isikliku rekordi püstitas noor kümnevõistleja kolmel alal: kuulitõukes (13.56, välirekord), 400 meetri jooksus (50,61) ja tõkkesprindis (14,78).

"Kuul on endiselt tegelikult toores ja ega 400 meetri jooksu rekordit ka veel kõva häälega välja öelda ei saa," muigas Uibo. "Tõketes tundus jooks enam-vähem, aga aeg polnud ikka midagi erilist."

Üllatavalt tagasihoidlikuks jäi Uibo tulemus teivashüppes, kus õnnestus ületada vaid 4.75.

"Päris igapäevaselt pole tehnika veel viie meetri peal," tõdes Uibo. "Eks see mängis ka rolli, et tol hetkel oli ilm päris külm, viskasime neli kihti riideid selga. Ka võistlus ise kulges teivashüppes vaevaliselt, minu esimese katseni kulus umbes tund. Samas Nool pidi omal ajal veel kauemgi ootama ja tegi ikka oma tulemuse ära." Üsna õnnetult lõppes võistlus Uibo treeningkaaslase Garrett Scantlingu jaoks, kes ei suutnudki peale pikka ootamist teibas tulemust kirja saada. 

Kehvad ilmastikuolud segasid võistlejaid ka esimesel päeval. Kõrgushüpe viidi tugevate vihmahoogude tõttu läbi sisehallis, mistõttu kümnevõistluse kogusummad edetabelikõlbulikud pole.

Uibo teeb järgmise kümnevõistluse juuni alguses Eugene`is, kus toimuvad USA üliõpilasmeistrivõistlused. Tegu on ühtlasi Uibo senise hooaja tähtsaima võistlusega.