"Kalev oli täna parem. Ta oli kuidagi energilisem ja enesekindlam, eriti esimesel poolajal. Kui me ka mängu tagasi saime, oli neil meie vastustele alati oma vastus olemas," ütles Kullamäe pärast mängu otse-eetris.

Kullamäe oli nõus, et eelkõige jäädi hätta Kalev/Cramo tagamängijatega, kuid paksu pahandust valmistasid ka keskmängijad. "Samas kui neil ka väike variant tekkis, siis pikad võimutsesid totaalselt," pidas Kullamäe silmas ründelaua kaotamist. "Kalev on hea võistkond. Kui midagi maha magad, on karistus kohe tulemas."

Rockil langes põhiraskus avamängus tagamängijatele Rain Veidemanile ja Justin Ingramile, kes viibisid platsil vastavalt 31 ja 35 minutit. "Nad on tagaliinis meie võtmemängijad. Täna oli nii, järgmises mängus on võib-olla teistmoodi," ütles Kullamäe ja lisas, et laupäevase kohtumise eel tuleb Tartu meeskonnal üle vaadata mees-mehele kaitse.

"Kindlasti jäime hätta üks-ühele kaitsemängus teatud meeste vastu. Tuleb kiire analüüs teha ja mäng üle vaadata. Üks-ühele kaitses võeti meie mehed ette ja pandi hästi sisse ka."