MX2 klassis sai Kahro mõlemas sõidus teise koha, avasõidus oli kiireim Jami Numminen, teises aga Miika Oinonen. Kahest teisest kohast piisas Kahrole, et tulla ühepunktilise eduga etapivõitjaks.

„Esimeses sõidus segas streikiv tagapidur liidrit püüda, teises sõidus oli start parem ja sain eespool minema. Õnnetuseks aga alustas avasõidu võitja liiga jõuliselt seda sõitu ja ta tuli mulle külje pealt sisse ja niitis veel kolm sõitjat pikali. Hakkasin 40 koha pealt ettepoole tulema ja sõitsin teiseks välja. Hoog oli hea, ringiajad ülejäänud seltskonnast oma kaks sekundit kiiremad,“ kommenteeris Kahro, kes on ka Soome meistrisarja liider MX2 klassis.

Teisel päeval oli kavas MX1 klassis sõidud, kus oli siis kaks Eesti meest joonel, Indrek Mägi ja MX2 klassi tsikliga sõitnud Erki Kahro. Avasõidus oli kiireim mees Toni Eriksson, taas oli heas hoos Kahro, kes püüdis Erikssoni küll alistada, kuid pidi leppima teise kohaga, Mägi oli viies. Teises sõidus said omavahel kokku Mägi ja Niko Koskela, tõsisemaks kannatajaks oli aga nende taga sõitnud Kahro, kes kukkus nende otsa. Sõidu võitis Eriksson, teine Koskela ja kolmas Juuso Matikainen. Mägi kuues. Kahro suutis tõusta peale kukkumist kaheksandale kohale, kuid siis jooksis tsikli mootor hüppel kokku, ilmselt said kannatada Mägi tsiklile otsa sõites radikad. Mägi oli MX1 klassis päeva kokkuvõttes viies.