Vastase töötlemine ja tögamine käib täie hooga. TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe viskas villast, kui sai küsitud, kas finaalseeria eel teeb Tartu meeskond ka mingit laadi eritreeningut. "Põhirõhk on meil poksil, visketreeninguid teeme vähem," vihjas Kullamäe Keith McLeodi juhtumile poolfinaalis, kus ameeriklane Martin Dorbekile lõuahaagi andis.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak tunnistas siiralt, et sõbralik lõõp on pidevalt päevakorras. "Ma ütlesin Kullamäele, me ei ole pika jutu mehed. Kui mängus tuliseks läheb, võivad Tartu mehed kohe ära saada. Eks ta siis tõmbas vähe tagasi," ei jäänud Varrak kolleegi tögamise peale võlgu. "Oleme Gerdiga alati hästi läbi saanud ja sellist lõõpimist üksteise pihta talume hästi," muigas kahe viimase aasta Eesti meisterklubi peatreener.

Finaalseeria kaks esimest mängu peetakse Tallinnas Saku suurhallis. Neljapäeval, 9. mail on kohtumise algusajaks 19.00 ja laupäeval, 11. mail 17.00. Kõikidest finaalmängudest vahendavad otsepilti nii Delfi TV kui TV6.