Uhke soolosõiduga noppis esikoha prantslane Frédéric Talpin. Järgnenud 8-liikmeline grupp finišeeris teisele kohale ning Mandrit suutsid lõpukiirenduses edestada kohalik mees Jérôme Mainard ja Piter Campero Boliiviast.

Mandri pidi sel hooajal 4. kohaga leppima juba kolmandat puhku, esikaheksas on ta olnud seitsmel korral. Rattaproffide blogis kirjutas ta eelmise nädala sündmuste kohta nii: "Möödunud nädalal sai kaks tõusudega ühepäevasõitu sõidetud: kolmapäeval Bourg-Arbent-Bourg ja pühapäeval Tour de Chablais. Sain kirja vastavalt 8. ja 4. koha. Vorm on hakanud uuesti ülesmäge minema ja võin optimistlikumalt tulevikku vaadata. Mõlemal sõidul finišeerisin teise koha peale väikses grupis, aga suutsin mõlemal korral taktikaliselt vea teha ja võtsin, mis anti. Sellist finišijalga mul pole, et eest panema hakata ja lõpuni kesta, pean suutma õigel ajal õige mehe tuulest välja hüpata, nendel sõitudel see ei õnnestunud."

Mandri klubikaaslane Silver Schultz sai 50 lõpetaja hulgas 37. koha (+6.05). Mis ootab mõlemat ees tihe võistlusperiood. Sel kolmapäeval starditakse Prantsusmaa karikavõistluste etapil, seejärel kohe otsa Rhone Alpes Isere (UCI 2.2) velotuuril. Järgmisel nädalal võisteldakse Franche-Comte velotuuril ja ülejärgmisel nädalal Boucles de la Marne tuuril, mis on ühtlasi Prantsuse karika etapiks. Sellele järgneb reis Eestisse ja osalemine Tour of Estonial. Mais tuleb Mandri sõnul kokku 16 võistluspäeva.